100831

Uööh. Jag har fått ont i halsen. Snoret rinner. Jag gnäller och känner mig ynklig här hemma. Men det får jag göra. Det är OKEJ. Jag som (nästan) aldrig är sjuk måste väl också få gnälla när tillfälle ges. Det får bli några koppar te om dagen plus lite glass på det så ska det väl inte vara någon fara. Men just nu känns det som tusen knivar skär mig i halsen.

Jaja, snart är det dags att bege mig ned på stan för lite fika. Smarrigt.

100829

Idag har vi varit på besök hos syster som har 26-årsdag idag. Det blev lite fika och mat på en thairestaurang. Mycket smarrigt!

Födelsedagspresenterna hon fick var dessa tavlor som jag själv kämpat ihop. Hoppas bara värken i nacke och axlar efter allt målande vill försvinna snart. Men glad, det blev hon (tror jag), så det får det vara värt.

 


Målar

Har fullt upp med målandet här hemma då det börjar bli dags att få allt klart. Vad det är visar jag nån annan dag. Nacke och axlar har fått tagit rejält med stryk, men jag hoppas att det i slutändan är värt det.

 


100827



Vi fick i uppgift förra veckan i skolan att i grupp diskutera och knåpa ihop en powerpoint-presentation om vad som kommer vara "inne" i höst. Detta blev mitt bidrag. Blev ganska så nöjd.

Fjärilshuset

Gårdagens tripp till Hagaparken och Fjärilshuset i bilder...

 

 





Resultatet

 

Här är då resultatet av tavlan. Blev mycket nöjd, måste jag säga.


100816

Första skoldagen avklarad. Eller det var den redan för några timmar sen. Efter det har jag hängt med morsan på Beijer och letat träpinnar för att tillverka en ram för att spänna upp detta fina tyg ifrån IKEA, som Jonas och jag var och köpte igår. Kommer bli finfint över soffan tror jag. Dessutom köpte vi en liten mini-Expedithylla som ska få agera dator-hylla bredvid soffan. Byggde ihop den så gott som helt på egen hand och resultatet blev jättefint. Äntligen något sätt att få bort datorerna som hela tiden står och skräpar på soffbordet.



100802

 

Fyra år + 2 månader = 1521 dagar kärlek


RSS 2.0