Hur är det möjligt att glömma bort riktigt bra musik?

You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you.

Sitter och chillaxar (höhö). Jonas sitter med sitt ständiga tv-spel och jag spelar gammal härlig musik på Spotify på högsta volym. Iofs så är högsta volym på min dator inte speciellt högt utan en mer lagom och behaglig volym. Men det låter ju bra att säga på högsta volym.

Idag har jag jobbat(sjuuukt mycket folk). Segt som sjutton var det att ta sig ur sängen imorse. Kom inte i säng fören efter ett i natt och somnade väl ganska så sent därpå. Ville inte gå och lägga mig tidigare heller då sängkamraten inte kommit hem. Så satte igång Twilight nångång efter elva för att ha nåt att göra. Ville iofs se den en gång innan New Moon, så det var ganska passande eftersom vi var och såg den på bio ikväll. Vi och alla tonårstjejer. Hehe. Kanske inte riktigt, men nästan. När filmen precis kommit till slutet var de nån som tjöt rätt ut; Va? Slutar den nu??? eller okej, minns inte exakta orden men typ så, helt förtvivlat. Hörde många som tyckte det var ett dåligt slut. Tyckte minnsann inte jag. Slutade precis som den skulle, så jag är jättenöjd. Nu efter att ha sett filmen fick jag mer lust att kämpa på med tredje boken som jag inte ens kommit förbi mitten i. Dags för det nu. Om jag skall klara mig tills nästa film kommer på bio. Typ i början av sommaren 2010.... Åh!

Lyssnar i denna sekund på de gamla favoriterna 30 seconds to mars, därav rubriken. Puss!

...............................

...............huvudet värker, kroppen värker. Allt värker.

Har kännt mig något otroligt stressad hela denna jobbiga vecka. Men nu är det över minnsann. Eller nej, nu väntas en hel helgs jobb. Jaja, bortsett från det så är skolveckan över för denna vecka. Det tackar vi för.

Plugg, plugg och åter plugg. Men jag tror att tentan gick bra. Det kändes helt okej ändå. Och vilken lättnad det var att få åka hem efter jag lämnat ifrån mig papprena. Trodde jag, sen bröt huvudvärken från helvetet ut. Fy jösses.

Trotsade värken och klickade runt på alla möjliga sidor, bland annat H&M som hade 10% på allting idag. Gjorde om beställningen jag gjorde för ett tag sedan för att tjäna några kronor. Sen tittade jag på Mandeldesign (en mycket trevlig liten webshop) och hittade finaste jeansen nånsin (typ). Inte alls nåt jag vanligtvis skulle ha tittat på, men dessa var hur fina som helst. Ett litet knapptryck ifrån en beställning som en belöning till mig själv efter tentan, men nää... ångrade mig. Måste . Sluta . Göra . Av . Med . Pengar. Att jag dessutom belönade mig själv med shopping redan i tisdags (innan tentan!!) gör inte saken bättre. Känns som att jag inte har nån hejd längre.

Jonas? Du kanske vill ge mig dem som en belöning? Snälla? :)

Shoreline

Tittade på Idol när de plötsligt hade med introt i Shoreline i ett av inslagen. Åh, verkligen en av mina favoriter. Broder Daniel eller Anna Ternheim, spelar ingen roll, båda versionerna är bra men på olika sätt. Även om kanske Broder Daniel ligger mig mer varmt om hjärtat.

 


En rätt så effektiv dag... tror jag

Känns som att självdisciplinen var på topp idag. Om inte på topp så åtminstone ganska hög iaf. Lyckades plugga en hel del inför tentan nästa vecka. Så jag känner mig nöjd. Förbjöd mig själv att sitta i vardagsrummet med risk för att fastna i tvn så jag höll mig i sängen hela långa dagen med pauser för att hämta nåt ätbart. För att sedan förtära även det i sängen. Det är mycket kvar än, men jag har ju tiden på mig. Idag har jag bland annat nötat in ögats anatomi, alla delar och hinnor i ögat och var de sitter. Och det är en hel del kan jag säga. Bara allt inte är bortglömt tills nästa gång.

I helgen lär det ju inte bli speciellt mycket plugg då jag skall infinna mig på arbetet större delen av helgen... känns det som. Överdriver kanske något. Men nästan. Fast det ska självklart bli lite kul också. Ett bra tag sedan jag jobbade nu. Lär ha hänt en hel del.

Ett tips bara...

När jag ändå är inne på choklad... Sprite och mörk choklad är en superkombo! Gott! En upptäckt jag gjorde innan middagen idag.

Marabou Vinter

Värst vad Marabou kommit med nya flashiga grejer på senaste. Dock smaka både Sensation-kakorna äckel. Hallon-youghurt-varianten hör man ju bara på namnet att det inte kan bli annat än fel. Toffe och valnöt var väl ändå lite bättre, men nää... Möjligt att det kan det bero på att jag åt den efter att den legat och smält ovanpå micron och därmed blivit en enda stor chokladbit istället för många små.


 

Men denna här är ju också ny. Sprang på den i affärn för några veckor sedan och har väl egentligen bara hunnit äta en rad eller två (mycket märkligt). Förmodligen ingen varje-dag-choklad, men jag tror jag gillar den. Härliga ingredienser om inte annat. Ingefära - gott, valnötter - gott, kanel - gott, kryddnejlika...? äter man dem? Trodde de bara hörde hemma på apelsinerna.

 

Hur som... jag kanske skulle köpa åtminstone en kaka till innan den försvinner igen. Som den i somras, såg aldrig skymten av den och fick därmed inte smaka. Inte bra!

 

Just det.. varför jag kom in på detta var egentligen Rädda-Julen-grejen i inlägget nedanför. Igår när jag röstade låg gräddnougat, trillingnöt och nöttryffel i topp. Men nu är plötsligt den äckligaste körsbär i likör med och slåss i toppen. Vafan. Vilken grej... Inte bra!

 

 

 

 


Rädda julen!


Jag har röstat, har du?

www.raddajulen.nu

Bättre sent, än aldrig... eller hur var det nu?

 

Idag trillade vykortet vi skickade till oss själva för ganska precis 3 månader sedan ned i brevinkastet. Inte en dag försent. Men kanske hellre sent än inte alls?

 

Ser ut som på kortet att det varit med om en riktig resa; kantstött och fläckigt. Häftigt :)


Plugg

Dagen idag har spenderats hemma i soffan med datorn på magen och med massor av block, papper och böcker utspridda här och var. Har äntligen tagit tag i pluggningen till min allra första tenta nästa vecka. En tenta behöver väl inte vara så svår egentligen, men nu när det gäller allting känns det svårt att sålla ut vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt. Jaja, in i det sista kommer jag, förhoppningsvis, kunna lita på att mycket faktiskt redan sitter där det ska i huvudet.

När jag inte pluggat har jag knaprat granatäppelkärnor. Sjukt gott och härligt knastrigt!

Måndag

Ja, nu var det visst ett tag sen jag skrev något sist... tiden har bara sprungit iväg tycker jag, knasigt det där.

I helgen for vi iväg till Arninge. Tittade lite efter julgranar bl.a. Sen var jag ute efter en bra mössa, men kom hem med två. Egentligen lite onödigt men Jonas hetsade mig; "Köp, köp, köp". Så vad skulle jag göra?

Hittade äntligen min alldeles speciella efterlängtade ljusstake. Vet inte i hur många affärer och hemsidor jag letat, men nu fann jag den tillslut på Willy:s i Arninge. Fanns inte så många kvar så jag tog den som såg finast ut. Trodde jag. När vi kom hem upptäckte vi att en av ljusen är kortare än alla andra. Irriterande. Iofs så var de andra inte speciellt fina, med sprickor i träet och fläckar i färger. Jaja, huvudsaken att jag äntligen hittat den nu. Tror jag kan leva med det för korta ljuset.


Förutom staken tittade vi som sagt efter julgran. Hittade ingen som kändes bra, lite dåligt utbud i affärerna än så länge. Får kolla lite till. Men jag tror iaf vi har en reserv/i-värsta-fall-gran på Rusta för ett mycket överkomligt pris.


Opticians



Fick se denna här i skolan idag... jorå.

Jul

(lyckades fota med webkameran på datorn, därav den kassa bilden)

 

Plockat fram vår adventsljusstake. Det är ju faktiskt inte speciellt långt kvar nu. Tycker att man får vara ute i tid, för sen ska allt plockas bort så snabbt. Har fått upp julgardiner i köket också. Även sovrummet har fått julgardiner. Dock är inte de speciellt juliga, svarta med silverstjärnor, men det blev bra ändå. Fick tillåtelse att ställa fram vår julstjärna i sovrumsfönstret också på ett villkor; att jag inte tänder den. Höhö, yeah right!

 

Ska även försöka pynta balkongen idag. Myyys!


Lost

Beställde hem denna fantastiska box idag med säsong 1-3 av Lost. Enligt mig världens bästa serie - enligt resten totalt utflippad. Äsch, så är det säkert inte... Ska hur som helst bli riktigt nice att titta om på serien från början. Och denna gång tillsammans med Jonas som, knäppt nog, inte har följt den. Inte speciellt ofta man köper serieboxar, men denna kändes värd pengarna. Så får jag väl köpa till säsong 4-6 styckvis när de hunnit bli lite billigare.

 

Jaja, hoppas innerligt denna hinner komma innan helgen. Håller tummarna. För då kommer det bli massa tv-tittande. En riktig slö-helg, något jag inte haft på länge känns det som. Sen ska vi även hinna med lite bak tills Fars Dag.


Somebody


RSS 2.0