Sommar med Ernst

 

Från att älska, till att hata, till att tycka lite om igen, ikväll är det Ernst-premiär :)

Härlig sommar-tv.


110630


Stötte på en vant promenerande anka när vi var ute och gick längs Lommarn i måndags.

 

Har gått och blivit sjuk men är tack och lov på bättringsvägen nu. Nu lider jag mest bara ohygglig nackvärk efter allt sängliggande. Fick feber för första gången på många många år och blev till ett levande element. Känns som att en vilodag till hade varit vettigt, men det finns inte riktigt utrymme för det. Får ta igen det när helgen kommer.


Ett besök på Antep

 

Ett litet spontant restaurangbesök med fint sällskap såhär på söndagskvällen. Det som mest ser ut som en sörja på bilden var egentligen en riktigt god ostgratinerad auberginehalva med diverse grejer på. Men bäst var nog dekorationen uppe i hörnet, som höll ihop med hjälp av en klick potatismos i botten. Fyndigt.


110626

 

En kollega på jobbet visade mig detta i optikbranschens optiktidningen, snajsigt med gruppbild och grejer. Texten var dock lite konstigt, det stod att 99% av alla 28 studenter gick direkt från skola till arbete. Förstår inte hur de får dem siffrorna att gå ihop riktigt. Jaja, kul att vara med på bild iaf :)


Ministad

 

Älskar bilder som ser ut att vara ministäder i modellformat men har aldrig fattat hur man gör. Hittade av en slump en hemsida där man kan göra just detta och resultatet blev som ovan. Häftigt tycker jag, synd bara att jag inte hittade en bättre stadsvy-bild.


Lupiner

 

Smygplockade blommor från helgen. Älskar lupiner och min framtida trädgård ska vara proppfull av dessa i alla möjliga färger. Hoppas de står sig länge, annars får jag knata tillbaka och plocka nya.


110614

Har kånkat hem symaskinen ifrån Mamsen så nu ska här sys. Men jag fick en chock när jag insåg hur tung den var och det var riktigt jobbigt att bära den i alla trappor och till och från bilen. Nu är ju den här rackarn typ hundra år gammal, en ny kanske inte väger ett ton? Jag vill i vilket fall ha en egen maskin för att slippa samla allt på hög som måste sys.

Men var köper man en? Vad kostar en? Jag fattar ingenting...



Rönnskärs Udde

En snabbis förbi Rönnskärs Udde igår resulterade i en hel del myggbett under den korta skogspromenaden ut till dessa tjusiga klippor som jag hoppade emellan. Gräslök fanns det visst gott om också.





Uppsala


Förra veckans trevliga tripp till Uppsala med Amanda.


Cupcake-picknick vid Ulriksdals Slott














Kreta

 

Yeeey, resan är bokad och ingen är gladare och mer exalterad än jag!


Lumene

Beställde hem ett jättepaket, nåja kanske inte ett jätte men dyrt blev det iaf, från Kicks för några dagar sedan. Snälla som de var hade de även skickat med trevliga prover på inpackning och parfym, sånt gillar vi.

Beställde bl.a. i panik en ny mineralfoundation då jag misstänker att den jag har använt är den som orsakat trasslet i ansiktet. Såhär mycket finnar och annat tjafs har jag inte haft på flera flera år. Men så provade jag den idag och det visar sig att färgen är bara fel fel fel. Irriterande... Möjligen att den fungerar om jag får lite mer färg i ansiktet men jag vet inte när jag ska hinna få det? Känns lite kostsamt att köpa den i rätt färg om den ändå inte fungerar med min hy. Kanske därför man inte ska beställa på internet utan istället köpa i affär där man faktiskt kan se färgen på riktigt.

Köpte också nya rengöringsgrejer; ansiktstvätt, ansiktsvatten och ansiktskräm, med förhoppningen att de ska råda bot på min "tonårshy"...

För övrigt var det väldigt smidigt att beställa från Kicks, kommer säkerligen göra det många gånger igen.


Ray Ban 3449

Ray Bans klassiska pilotbrillor säljer som smör i solsken (som för övrigt är ett märkligt uttryck) just nu på jobbet. Men i år, tror iaf att den är ny för i år, har de kommit med en ny båglös variant. Tjusig tycker jag.

 

Om man skulle ta och kika närmare på den, kanske.


1 juni = sommar!

Sitter och dricker kaffe och försöker vakna till liv. Har gått omkring som en zombie ända sen jag vaknade imorse med en hejdundrande huvudvärk. Trist att en ledig dag ska behöva ägnas åt tråkig vila varvat med ännu tråkigare städning. Men när ska man annars hinna med sånt. Är ju sällan hemma innan 20 på kvällarna.

Igår hade jag sönder en kunds solglasögon på jobbet. Det var ganska säkert ett par oäkta gucci, vilket innebär att det är omöjligt att hitta reservdelar. Men som tur var tog hon det väldigt lättsamt och hon knallade iväg med sina solisar i två delar utan problem.


RSS 2.0