120626

 
Jaha, räknar mina sista lediga dagar nu. Efter många vändor fram och tillbaka firas (?) detta med kryssning på torsdag med bästa resesällskapet.
 
 
 
 

Sillunch

 
Kämpar på för att ta slut på den egna citronsillen vi gjorde i torsdags förra veckan. Åt samma till lunch igår, men idag avancerade jag med ett kokt ägg till. Faktiskt riktigt gott.
 
Solen lyser för tillfället med sin frånvaro, eller den kikar väl fram då och då, men det känns lite kyligt ute på balkan. Kollar istället på första avsnittet av Project Runway All Stars och undrar var alla tagit vägen? Ny programledare, nya domare och t.o.m Tim Gunn är utbytt. Han var ju favoriten.

Har redan glömt dig om du säger nej

 
Bästa köra-bil-låten just nu.

Resebilder

Och så lite bilder från resan får vi inte glömma bort...
 

Purjo

 
Ett stycke vattendroppe inuti en purjolök.
 
 

Drömfångare

 
Ett Cypern-köp. Spikade upp den i vardagsrummet tills vidare, men den hör kanske hemma i sovrummet?

120618

 

Så var vi hemma igen, efter en heltrevlig semester. Eller vi kom hem redan i fredags men sen hade jag fullt upp med jobb lördag och söndag.


Imorn går vi upp omänskligt tidigt och styr kosan mot varmare breddgrader


Kärt återseende

 

Gårdagen, närmade bestämt nationaldagen spenderades med en kär vän och vi hann med mysfika, titta på havet (det blev dock inte många minuter då åska och spöregn närmade sig med stormsteg), flera timmar Carcassonne-spel och middag med bland annat ett helt gäng grillade sparris. Utmärkt gott. Det var en fin dag :)


Min frulle

Delar av frukosten; den obligatoriska kaffen och diverse vitaminer och piller. Hann inte fota yoghurtskålen med muslin innan den försvann ned i magen.. Har hunnit göra 3 omgångar musli nu och jag tycker bara den blir godare och godare. Kanske den godaste jag ätit? Skriver detta på surfplattan och irriterar mig över att jag inte lyckats skriva ett korrekt u med prickar i musli och att jag inte får till mellanrum mellan text och bild...

Blivit med platta

Den är här nu. Tror vi kommer bli goda vänner, jag och plattan.

120601

 

Mitt senaste virkade verk... Eller nä, detta är lite väl avancerat för mig. Det är beställt på vanligt hederligt sätt på nätet och det dök upp i lådan i veckan. Är mycket nöjd med mitt köp då det är helt fantastiskt fint. Jag önskar verkligen att jag kunde klara av att virka ihop nåt liknande på egen hand, hur häftigt vore inte det?


RSS 2.0