Fredag hela veckan

Jahopp. Ikväll ska man alltså sortera tvätt (jihoo) tills vi har tvättstugan imorn eftermiddag/kväll (ännu mer jihoo) och sen skall jag bädda iordning madrassen till syster som tvingade till sig sovplats här i natt. Nyckel har hon fått, hoppas bara på att hon inte är alltför högljudd när hon dyker upp sen.

Men det är hon väl värd då hon och mamsen dök upp här igår kväll med glass och maränger bara sådär. Trevligt. Hade velat bjuda dem på mina blåbärsmuffins också, men när jag öppna påsen så nästan dog jag av den äckliga lukten de gav ifrån sig. Mögliga och gröna var de. Så det var bara att kasta i soporna. Synd, såna fina muffins. På tal om det... Vi har fått in en kul bok på Åhléns, En smet - 100 muffins. Stod och bläddrade i den och hittade massa gott. Har ju äntligen köpt en efterlängtad muffinsform till mig själv. Så den vore passande i min samling kokböcker. Men det får bli en annan gång, tror jag allt.

Sortera tvätt var det jaa... och hitta nån film att halvt glo på.
Tack och hej!

Into the wild



Eddie Vedder - Society

Typ världens bästa låt och typ världens bästa film.

090730

Slutade arbeta kl. 18 idag. Känns som om att man slutar jättetidigt bara för att man slipper stängningen. Riktigt härligt. Endast 7 dagars arbete kvar, sen åker vi iväg på semester. Har börjat knåpa på en packlista redan. Saker som ska köpas och saker som ska skaffas. I helgen tänkte jag nog ta ned väskan från vinden och börja packa. Typ det roligaste jag vet. Däremot är att packa upp det värsta jag vet. Inte ovanligt att väskan står i veckor utan att jag rör den efter en resa.

Har hämtat hit min gamla gitarr tillslut. Förvånad över att jag fortfarande kan spela Den blomstertid nu kommer. Lätt som en plätt ju. Jonas har fått för sig att börja spela. Han kan redan Spanien och Kalinka. (Höhö)

090728

Jahaa.. idag grattar vi alltså Botvid och Seved på namnsdagen.

Botvid.. och Seved. Känner ingen som heter så. Undra om nån känner nån som heter så. Undra om det finns nån som faktiskt har det namnet. Men det måste det ju göra. Stackars dem. Förstår inte ens hur man uttalar Seved. Typ Seee-veed. Eller mer som Sewedd. Svårt.

Hugo Boss Orange

Nästa gång jag ska köpa en ny parfym så tror jag nog att det ska få bli denna underbara skapelse. Hugo Boss Orange. Har provat den på jobbet och den känns väldigt jag. Påminner lite om min Pure Purple, även den från Hugo Boss, som nu är inne på sista dropparna.

Såg att denna fanns med i Tax Free-katalogen inför resan som damp ned i brevinkastet idag. Där kostade den 435 spänn för 50 ml och på prisjakt var det billigaste priset 525. Kanske att man skulle...

Tjugosjunde Juli

Och så var jag äntligen hemma igen, efter stängning på jobbet. Kändes tungt att gå till jobbet idag, 7 dagar i rad är inte så härligt. Fast imorse fick jag något märkligt ryck och började städa och dammsuga och ha mig, känns ju faktiskt rätt skönt att ha sånt gjort så man slipper när man kommer hem på kvällen. Då är man inte på topp. Köpte ett slags tidningsställ idag på rean. Löjligt lite. Ordinarie pris var 125 spänn, sen halva priset på det, sen trettio procent på det och sedan ytterligare några procent billigare efter personalrabatten. Löjligt lite blev det då. Känner mig nöjd med mitt kap. Dock var det lite halvklurigt att få med det på cykeln. Men hem kom jag.

Bild från www.åhlens.se

Sen jag kom hem har jag hunnit slita av mig kläderna och mufflat i mig en blåbärsmuffins, vilken bestod till större delen av blåbär märkte jag. Smarrigt. Möjligen att mor och jag drar och plockar mera blåa bär imorn då jag är ledig. Jag får se. Men det blir en mamma-och-jag dag imorn iaf eftersom hon har semester. Den jäkeln.

Igår kom Jonas hem med ett litet skrivbord/databord till mig för att pyssla på. Det blev helt perfekt. Innan har jag bökat runt med strykbrädan vilken inte är helt stabil. Råkade välta den en gång med alla mina pärlor på. Oj oj... fyfan, det var jobbigt att plocka upp. Dock var det bara en låda som det föll ut pärlor ifrån. Tur var väl det. Så detta blev kanon. Det saknas nån slags belysning bara. Men jag är nöjd jag.

Nu är det bara att vänta på skrutt ska komma hem så att vi kan knapra mackor till middag.

Thank god it's Friday

Och så var det bara 3 jobbdagar kvar till lite efterlängtad ledighet (med inställningen att även en dag ledigt är också ledigt). Dagen idag var helt sjuk. Det märktes att folk plötsligt fått mer pengar i plånboken. Folk handlade som galningar. Att det dessutom va skitväder gjorde ju inte saken bättre. Eller det kanske är fel sätt att formulera mig på. Såklart skitbra att folk handlar. Men man blir helt grötig i huvudet av att stå i kassan när det är så pass mycket folk.

Skönt med fredag. Märks väl kanske inte så mycket för min del. Så kanske inte den mest passande rubriken, men ändå. En liten speciell känsla ger det ju. Blev t.ex. bjuden på smarrig middag och rosévin när jag kom hem. Väldigt fredagsaktigt. Dock var sällskapet liiite väl grabbigt för min del för att kunna slappna av. Men men. Vetskapen om att jag kommer spöa hela bunten i Singstar sen gör att det hela känns helt okej ändå.

Jahaa.. nä, om jag skulle ta och leta fram öronproppar tills ikväll när det är dags att sova. Känner på mig att det blir omöjligt utan.

090723

Har precis kollat på Packat & klart och därefter Mitt i naturen... vuxna vi är. Trodde väl aldrig det sistnämna kunde vara intressant, men jodå. Det funka det med. Känner mig trött och slö och funderar på att sova tidigt. Före det läsa ut det sista kapitlet ur boken. Trodde jag skulle läsa ut det igår kväll men icke. Ögonen föll ihop.

Och så var det fredag imorn igen. Känns som att, som jag skrivit så många gånger nu, att det är fredag hela tiden. Förstår inte hur det är möjligt.. Undra om jag ska ta och försöka baka blåbärsmuffins imorn kväll. Hoppas jag känner mig motiverad till det, vilket jag absolut inte gör just nu. Men motivationen kanske dyker upp tills imorn. Hoppas.

Imorn skall det inhandlas kläder på rean på jobbet. Halva rea-priset. Mycket trevligt. Har redan sett ut vad jag ska ha. Efter mina beräkningar så kommer jag inte ens betala en hundring/plagget. Igen, mycket trevligt. Att köpa kläder för under hundra kronor känns alltid bra.

Nä, hade väl kanske inget att säga egentligen. Adjöken.

Ännu en blåbärspaj

Jonas och jag knåpade ihop en alldeles förträffligt god äpple/blåbärspaj såhär på kvällskvisten. Sitter med min andra portion just nu och jag tror jag dör en sekund. Jättesmarrig. Tror det kommer bli mycket bakverk innehållandes blåbär framöver. Vill så gärna baka blåbärsmuffins. Men vi äger ju varken en muffinsplåt eller formar. Måste införskaffa det i framtiden.

Idag började jag inte jobba fören 12, vilket är ganska bekvämt. Man har rätt mycket tid över på morgonen, såvida man går upp tidigt, som jag oftast gör. Idag var en sådan dag och jag slängde ihop en smoothie till frukost. Hällde i mig den första och kände mig hyfsat mätt, men bestämde mig för att svepa i det andra glaset också som blev över. Men herregud så mätt jag blev. Det var helt sjukt. Gick runt och svettades som en gris och fick kväljningar. Har inte varit med om nåt liknande tidigare, åtminstone pågrund av lite för mycket smoothie. Det var hemskt. Det ville inte gå över heller och klockan blev mer och mer och jag förstod inte hur jag skulle ta mig till jobbet med den sjuka mättnadskänslan. Men som tur var försvann det efter ett långt tag. Men jösses säger jag. Detta ska jag aldrig göra om. Det var hemskt.

Jaja. nog om det. Mätt har väl alla varit. Nu ska jag nog krypa till kojs och läsa ut Om jag kunde drömma. Vet ju iofs precis hur den slutar. Men ändå. Så att jag kan få börja på nästa. Tack och hej!

090721

Neee.. betten har fortfarande inte försvunnit i pannan. Känner mig som en utomjording i ansiktet. Har knaprat i mig ett piller som Jonas mena på skulle hjälpa. Men jag vet inte. Hittade även ännu en sörja vi köpte i Thailand i höstas som jag har smetat på. Ett blått klet med menthol i.. Står på flarren att den ska hjälpa vid insektsbett. Så jag håller tummarna. Tills dess får jag knalla omkring med blåskiftande panna och lukta halstablett. Har även ett bett i örat som jag bara ville spy på hela dagen idag. Urk. Nog om det.

Nu måste jag ta tag i mina tånaglar som ska klippas och målas. Köpte nytt nagellack förra veckan. Stod till en början och valde mellan två snarlika och sen gick till kassan. Sen när jag målade fingernaglarna igår upptäckte jag att jag såklart köpte fel nagellack. Sur jag blev. Nu var de ju iofs ganska så lika. Men irriterande att jag ställde ifrån mig det jag bestämde mig för och köpte det jag inte skulle ha. Surt. Nu var ju detta fint också såklart. Men har ju redan ett nästan prick likadant.

Blåbär

Igår eftermiddag styrde mamma och jag stegen (bilen) upp i skogen för lite blåbärsplock. Stövlarna på och händerna insmetade med myggmedel. Sen började vi jakten. Vi hittade ett rätt bra ställe precis i början och tyckte verkligen att vi hade hittat rätt. Men tillslut var alla blåbären plockade och vi gick vidare. Gick och gick och vi plockade lite här och där men ingen sensation till ställe. Tills... vi hittade blåbärsdjungeln. Vi blev helt saliga. Jag har aldrig sett så mycket blåbär på en sån liten yta. Tiden gick och tillslut var vi tvungna att slita oss efter totalt 2 timmar i skogen. Mycket blåbär blev det. Dessvärre tänkte inte jag på att smeta på mig myggmedel på fler ställen än händerna... och nu får jag lida. Har en hel radda bett i svanken, då tröjan inte var tillräckligt lång. Men de värsta är de fem bamsemyggbetten i pannan som kliar och kliar. Vaknade inatt av att jag hörde mitt eget krafsande på betten i pannan. Usch usch. Gick upp och letade fram mirakelmedlet (som jag inte ens vet fungerar) som luktar tuggummi vi köpte i Thailand. Det var inte lätt att somna till den doften. Känns sådär att knalla till jobbet med lilaskiftande fingrar och jättebett i pannan. Men sålänge jag lyckas hålla fingrarna borta från dem borde de snart försvinna. Hoppas. Det bör även tilläggas att jag har träningsvärk i benen och skinkorna. Jösses. Trodde inte blåbärsplockning kunde vara så hårt. Men vi har bokat in en plockning till redan. Sen blir det hejdundrande bakning.

Blåbärspaj...

... pågång. Mamsen ringde o berättade att hon plockat massor med blåbär idag och bjöd in sig på fika hos oss ikväll. Härligt. Blåbärspaj is the shit. Och blåbärscheesecake och blåbärsmuffins och blåbärs... aah, allt med egenplockade blåbär = mumma!

Kollade vädret för Turkiet imorse, eller närmare bestämt över Antalya (vi landar ju där) och skrek rätt ut. 40 grader på dagen och 30 på natten!!! Herregud, tänkte jag. Men sen hittade jag att det gick att kolla direkt på Marmaris, dit vi ska, och suckade... Där var det ju endast drygt 30-35 grader på dagen och knappt 25 på natten. Skit liksom. Vilket slag i ansiktet!

Eller kanske inte.. det är säkert varmt det också. Om inte, så tror jag faktiskt att det blir lite varmare tills vi åker. Har för mig augusti är deras varmaste månad.

En vecka efter...


Hurra, Internetet vill samarbeta med oss igen. Bilder från förra söndagen när vi for till Söderköping och glassade. Väldigt trevligt trots en störtskur och en hel del folk. Vi svängde även förbi Iittalas outlet i Nyköping där vi shoppade loss. Lite blev det åtminstone. Två st kivilyktor, min efterlängtade Marimekko-skål, en mini Alvar Aalto-skål i samma nyans Marimekko-skålen och tillsist en sallads/stor skål i blå keramik från Höganäs. Sen fick vi en grytvakt i form av en älg på köpet av den snälla tanten i kassan, efter att hon övertalat mig bli medlem. De hade även som erbjudande att om man handlade för 1000 kr så fick man köpa en stor Alvar Aalto skål för endast 299, om jag inte minns fel, det kändes frestande, men jag fick stå över. Ekonomin tillät inte. Men nästa gång, oj oj. En stor Alvar Aalto-skål en drömmen efter min Marimekko-skål.

På vägen hem så körde jag en stund. När vi närmade oss Södertälje började det självklart tjocka ihop sig och bildas jätteköer. Det var drygt. Jag som är så van vid våran bil som är automat och att ligga och puttra i köer med en manuell var ju inte det roligaste. Dessutom tog det en himla tid. Men men, en trevlig dag för övrigt.

090716

Happ, ledig dag idag. Min enda på hela veckan. Har kännts bra, men har varit ohyggligt trött. Degade på balkongen några timmar med en bok, sen bestämde mor och jag för att dra och sola. Dessvärre blåste det lite vääl, lite för många moln var det också. Men på det stora hela, helt okej. Nu sitter jag hos mor efter att ha fått middag i magen, nu känner jag mig tröttare än tröttast. Tror hon känner detsamma då hon ligger och snarkar. Imorn blir det lång lång dag på jobbet. Jösses, måste hoppa i säng tidigt. Men ser inte fram emot det då jag är utan sovkamrat. Gillar inte att sova ensam längre. Åtminstone inte då man är helt själv i hela lägenheten. Känns inte bra alls faktiskt. Jaja, sova måste jag. Det får lösa sig. Nä, får väcka mamma och be henne skjutsa hem mig.

Nämnde jag förresten att vårt internet hemma strejkar? Inne på tredje eller fjärde dagen nu. Frustrerande.

090711

Såg filmen Twilight häromdagen, efter en lång tids funderande på om man skulle ha läst boken först, men så blidde det inte alltså. Men jösses vad filmen var bra. Mycket mycket bra. Dock var jag lite rädd när jag skulle sova... inte helt ovanligt. Trodde vi hade vampyrer i lägenheten. Larvig jag är, kommer nog aldrig komma ifrån min hariga sida. Ser inte fram emot när mina egna barn är rädda om kvällarna och säger att de har monster i garderoben och under sängen. Ja, inte är det jag som kommer kunna trösta dem och göra dem trygga.

Hur som helst, efter att ha sett filmen kände jag att jag bara måste jag köpa böckerna. Sagt och gjort, beställde de 3 senaste i pocket från cdon alldeles nyss, som hade de till bra pris. Så jag lär kunna börja läsa nästa vecka. Härligt. Har inte läst nu på länge. Lite synd, man kommer ur det så lätt. Jag måste nästan börja med en ny så snart jag läst ut en. Har så himla många på lager just nu som ligger olästa. Men jag vet inte hur många jag köpt efter jag satte köpgräns för mig på böcker. Många många... Men va sjutton. Jag har ju hela livet på mig.

http://www.barnenspolarbibliotek.se/bibblo/boktips/omslag/4a1abe30dae8b.jpg Ljudet av ditt hjärta -  Stephenie Meyer - Böcker När jag hör din röst -  Stephenie Meyer - Böcker
Bilder från cdon.com

Fredag... Igen??

Så var det fredag ännu igen. Veckorna flyger förbi. Halva sommaren har gått, känns ju ganska deprimerande alltså. Undra om det kommer värme igen. Men det måste det väl göra, kan ju inte vara över ännu...

Igår var det en lång lång dag på jobbet. Men av nån märklig anledning gick de hyfsat fort. Vi iaf skjuts hem så att jag slapp gå i spöregnet, som jag fick göra på morgonen. Hemskt. Sen provade vi att beställa pizza från onlinepizza.se, helsmidigt. Ångra dock att jag tog spenat på min pizza. Förmodligen hade de använt sig av fryst spenat och lagt på, då den var äckligt ljummen i förhållande till resten av pizzan. Annars var den smarrig.

Jobba idag igen. O imorn, sen är jag ledig en dag efter 9 dagar i sträck. Najs. Då åker vi till Söderköping, som sagt. Hoppas på fint väder. Förra sommaren vi var där var det på gränsen till för kallt för att sitta ute och äta glass. Men men.


Åttonde juli tjugohundranio

Jösses så jag var stressad imorse när jag jobbade. Det var endast 3 timmar, men det var 3 mycket effektiva timmar. Min chef mena på att jag sprang runt som en duracell-kanin och fixade och donade. Det stämde nog ganska bra, var alldeles slut och svettig när jag slutade vid 11. De kom finbesök idag som skulle kolla läget, så då måste allt va på topp. Därför denna stress. Jag blev imponerad av allt jag faktiskt hann med och kom ihåg att göra. Det sista brukar vara något jag är ganska så dålig på. Säger någon till mig en sak att göra, är det inte ovanligt att det försvinner ut genom andra örat och därmed glöms bort.

När jag välförtjänt fick sluta, var ju trots allt min lediga dag idag, mötte jag upp Jonas och knallade runt med honom på stan för att slutligen käka lunch i parken. Trevligt trevligt. Alltför sällan vi gör sådant. Sen bar det hemåt för att ganska så snart vända ut igen och ta oss till flygfyren. Vi reklamerade våran trasiga vattenkokare och fick en helt ny. Det kallar jag service, även om sommarjobbaren (vilket jag tror han var) inte riktigt verkade veta vad han höll på med. Men det blev säkert bra. Vi fick ju en ny iaf. Härligt.

Blev ju tråkigt nog ingen tripp till stora staden som jag hade planerat, men det blev en bra dag ändå. Vi får ta den senare i sommar. På söndag drar vi iaf till Söderköping för fjärde året i rad. Lär nog svänga förbi Iittalas outlet som finns på vägen. Kanske att jag då får min efterlängtade skål. Håller tummarna för att den finns. Och kanske nånting ur Alvar Aalto-serien. Och kanske även nån Kivi-lykta, eller kanske en i varje färg? Finns ju en hel del olika... Tusan också att lönen kommer tre dagar försent.
http://iloapp.butik47.se/blog/blogg?ShowFile&image=1216290713.jpg


Uppe med tuppen...

... kanske inte riktigt, men nästan. Har varit uppe i en timma nu, skall trampa iväg till jobbet om inte alltför länge. Idag skulle det ju bli fint väder, men istället vaknar jag upp till dimma och runt 10 grader?? Vad hände med sommaren då? Jaja, det såg ut på smhi:s hemsida att det skulle klarna upp senare. Håller tummarna. När jag slutat redan vid 11 så skall vi käka lunch någonstans, något som händer väldigt sällan. Så det lär bli mys. Sen vet jag inte, känner bara för att åka hem och sova. Så trött är jag. Men jag lär väl komma igång senare. Om inte annat av kylan utomhus.

090707

Varför detta regn? Imorse fick jag gå till jobbet istället för att ta cykeln då vi hade nåt slags monsunliknande väder. Det ÖSregna i sidled. Fick gå med paraplyet framför mig. Jeansen blev jätteblöta, sen när de väl torkat hade de tappat formen totalt. Fick gå och dra upp dem hela tiden. När det var kissdags så kunde jag typ dra av mig dem utan att knäppa upp dem, då bör det även tilläggas att de är svintajta i vanliga fall. Mycket märkligt. Bara att slänga de i maskinen igen då... Känns ju onödigt efter en dags användande. Tur att jag lyckades att fläcka ned dem med apelsin under fikat. Då känns det lite mer okej iaf.

När jag knallade hem efter dagens slut så hade det lyckligtvis slutat regna, det tackar jag för. Men nu är det tillbaka igen, ösregnet. Även lite åska hörde vi nyss. Men det blir nog fint imorn igen. Mysigt. Skulle ha varit ledig, men jobbar 3 timmar på morgonen. Så är snabbt hemma igen. Vi hade planerat en tripp till stora staden, men jag vette sjutton. Behöver lite vila känner jag. Speciellt då jag jobbar ett 10-timmarspass på torsdag. Vi får se.

Ikväll blir det tidigt i säng.

Stress

Jag som trodde denna dag skulle bli en lugn och harmonisk dag. Men nähe, det fick den inte bli. Strax efter jag vart ned till tvättis och bokat tid till eftermiddagen, som jag hade tänkt ta tag i efter trippen till Älmsta, så ringer jobbet och vill att jag ska komma in med detsamma. Jaha, de var ju bara att strunta i utflykten och klä på sig och dra iväg. Jag som hade planerat så mycket grejer för idag. Usch, allt blev bara stressat och jobbigt. Var ju ändå tvungen att tvätta idag, har ju inga rena kläder kvar snart. Så nu har jag klämt i mig middag medan jag väntar på att maskinerna kan bli klara, sen hängda, ja sen är det bara att duscha och hoppa i säng. Så jäkla slut är jag. Jag fattar inte.

Såg fram emot denna vecka, lagom jobbmässigt och 3 dagar ledig, samtidigt som älskling har semester. Men nähe på det också, jobbar varje dag tills söndag. Och då har jag ändå inte varit ledig sen i torsdags. Bläää. Är skitglad för pengarna såklart, men tröttheten är oändlig.

Tack och hej.

Söndagen

Ännu en dag med jobb, en väldigt kort dag förstås, men ändå jobb. Vilket märktes när jag var hemma igen, sjukt trött och slut i hjärnan och kroppen, framförallt benen och fötterna. Det sliter väl lite att jobba 6 dagar på en vecka. Precis efter jag slutat mötte jag upp mor och Jonas för att handla loss på Åhléns. Blev strandhanddukar inför resan, kylväska plus kylklampar för alla våra picknickar i sommar (hmm, får hoppas att det blir några också), 2 st krukhållare till balkongräcket (som för övrigt blev superbra, vill ha en till, minst), en vinpropp, ännu ett halsband på den otroliga 70% rean och... nä, de var nog det. 50% rea, det gillar jag.


Bilder från www.ahlens.se

Sen, då vi inte har nån bil för tillfället, fick mamma köra runt på oss. Inhandlade nödvändiga grejer på ÖB, i gengäld bjöd vi henne på fika. Överbliven cheesecake. Skönt att den är slut nu, blev bara totalt 3 bitar för mig. Sist jag bakade den så räckte den hela långa midsommarhelgen med 2-3 bitar i var om dagen... Märkligt.

Sörplade i mig kaffe och ginseng till fikat i hopp om att bli piggare, men jag vette tusan. Ska åtminstone försöka se hela filmen på fyran; Parfymen, vilken jag tror är mycket bra.

Imorn är jag ledig, skönt efter en helhelg. Just det, iydligen var Anna Book inne hos oss idag när jag jobbade. Dumt nog gick hon aldrig upp på övre plan, där jag befann mig. J som hade jouren idag sprang upp i rulltrappan bara för att berätta och sen for hon snabbt ned igen. Jag gick ju och väntade på att Anna Book skulle komma upp, men icke. Såå besviken jag blev, alltså. Jag ville också se Anna Book ju. Höhö. Äh, men jag är rätt nöjd med att Tilde de Paula handlade av mig julen 2007. Det är inte illa det heller. Hon var supertrevlig! Dock förstår jag inte hur varken Anna Book eller Tilde de Paula hittat ut till våran lilla stad.

Som sagt, ledig imorn. Kanske blir en tripp till Älmsta. Beror helt på vädret.

Happy people never fantasize.

Inatt hade jag värsta drömmen, den kändes sådär ruggigt verklig på något vis. Självklart minns jag inte allt nu som jag gjorde precis när jag vaknade. Hur som helst, drömde att jag var gravid. Fast jag märkte inget fören det typ var för sent. Magen bara växte och jag förstod inte varför, men sen så visade det ju sig att det växte en knodd därinne. Mycket märklig känsla. Läskigt att det kändes så verkligt. Och vilken lättnad när det visade sig bara vara en dröm. Jösses alltså.

Imorse var jag förövrigt ruggigt trött. Måste ha sovit helt okej antal timmar, men ändå. Att gå upp innan 8 på en lördag är inte så lockande. Nu är ju såklart inte det omänskligt tidigt, men just imorse kändes det så. Men upp kom jag, klädde på mig och diverse grejer innan jag tog hojen till jobbet. Till min upptäckt hade jag lika tröja som chefen på mig, mycket passande. Samma randiga t-shirt, fast hon hade tvärtom varianten, blå med vita ränder, min är vit med blåa ränder. Investerade i den igår. Bra köp. Känns lite mer spännande att jobba i en randig tröja än i en enfärgad, vilket är kravet, om den inte är köpt på Åhléns, såklart. När vi stod bredvid varandra kändes det dock som om vi hörde hemma på fängelset, med tanke på den typiska bild av fängelsekläder jag har, men förutom det är jag nöjd med mitt köp.

Idag har jag även för första gången lyckats sälja iväg några av mina handgjorda smycken. Inte helt fel med lite klirr i kassan. Iofs var inte detta första gången, men de jag sålde till morsan tvingade jag ju egentligen på henne. Svårt att bestämma pris på grejerna dock. Jag vill ju inte ta för mycket betalt, men inte heller för lite. Är ingen rutinerad smed jag inte.

Imorn jobbar jag endast 3 fjuttiga timmar, sen är jag leeedig igen. Då verkar det som om vi får hundbesök. Hjälp. Inte för att han är läskig, men vad gör man med en hund? Dags att lära sig, nångång i framtiden hoppas vi ju på att få äga en.

Gillar att jag har startat varje stycke med inatt, imorse, idag och imorn...  :) höhö



Nä, dags att hoppa in i duschen för att sen leta upp nån lagom trevlig film att somna till. Men verkar bara gå thrillers ikväll, nåt my cup of tea... so to speak (gymnasieengelskalärarens favorituttryck, om jag inte minns fel, efter var och varannan mening).

Broder Daniel

Tydligen kommer det en film/dokumentär om Broder Daniel som har premiär imorn, om jag inte missminner mig. De var typ det enda jag lyssnade på under en lång period i tonåren (haha, va vuxen jag känner mig när jag nämner en tid i mitt liv som tonåren), även en konsert hanns med. Sen så hände väl nåt, de glömdes lite halvt bort. Sen för inte så längesen lyssnade jag igenom deras sista album, och jösses så jäkla bra musik de gjorde. Detta låter väl kanske löjligt, men jag blev så rörd att jag nästan börja grina. Helt sjukt faktiskt. Gud så jag önskar att jag hade kunnat gå på deras avskedskonsert förra året. Det hade varit mäktigt.



Åhh, jag tror jag dör en sekund.

090702

3 år 1 månad. 37 månader. Du och jag. Uj va länge.

Det är tropisk hetta på balkongen, jag försöker verkligen sitta där och pressa. Men jag klarar det inte, det blir för varmt. Har satt mig i stolen ute för att sen gå in för att sen gå ut igen, och så om och om igen. Jag är för svag. Men måste, kommer inte hinna få färg annars. Jag måste, måste. Känns som man slösar bort värmen annars.

Måste . Sola . Måste . Sola ...

RSS 2.0