Nya julprylar

 

Nya juliga ljusmanschetter från Cult Design och nya kakburkarna från Boda Nova.


En bit på väg...

En uppföljning av den blivande mormorsfilten... Men många många rutor kvar. "Virkarmbågen", den känns kan jag tala om. Nu har det även blivit en virkhandled som knakar och har sig. Jaja, lite krämpor ska inte få mig att ge upp. Satsar på att bli klar till jul.

 

De rutor som ville vara med på bild, resten valde att hålla sig i bakgrunden.


Ett par Shepherd rikare



Idag kom min andra halva hem med en tidig julklapp till mig. En mycket tidig men ytterst nödvändig julklapp. Nämligen ett par alldeles förträffligt fina Shepherd-tofflor. De sitter som en smäck och värmer gott nu när vintern bestämt sig för att dyka upp.

Tack fina du.

Tanracer

Vi hade Vasuma (bågleverantör bl.a.) på besök i skolan förra veckan.. Snälla som de är gav de oss bra priser och jag slog till på ett par. Det var då på tiden måste jag säga :)

Bild från www.vasuma.com


Snö

 

En ganska så kass printscreen, men en himla massa snö verkar vi ha att vänta oss. Är vintern här för att stanna nu eller? Är lite less på slasket.


101122

 

Har smygit fram ljusstaken i helgen, och jag är så nöjd så. Speciellt tillsammans med nya gardinerna. I samma veva upptäckte vi att ljusslingan till balkan är spårlöst borta. Mycket mystiskt. Får anordna en skallgång, tror jag.


Början till något stort...

 

En början till något stort... eller jag hoppas det iaf. Har gett mig tusan på att få ihop till en hel filt. Men efter en helg och åtminstone 25 färdiga rutor (räknat på att jag behöver ca 200 st) börjar jag känna av någon slags virk-armbåge.


Frostad Kivi

Dessa 3 små skönheter skulle inte sitta helt fel. Trots 13 kivilyktor i min ägo har jag inte fått nog... Julklapp? Ja Tack!


101116

Efter en mysig och trevlig helg, med fina vänner, i en superfin lägenhet i Norrköping kände vi här hemma att vi verkligen måste ta tag i vår egna lägenhet. Allt känns bara halvdant och trist, billigt ihopplock i brist på annat.

Vi beställde nya gardiner och en ny matta till vardagsrummet till att börja med. Sen får vi se hur långt vi kommer...


Önskelistan

 

Har börjat klura på vad önskelistan till jul ska innehålla och detta är nog en bra bit påväg. Även om vi bara kommit halvägs i november är jag märkligt nog väldigt inställd på jul just nu, har redan hunnit köpa en flera klappar.

 

Tofflor är ett måste, egentligen behöver jag ett par redan nu men de fina Shepherd-tofflorna kanske ligger lite väl högt i pris för att jag ska ha råd med dem själv. Vore hursomhelst en superduper-julklapp till mig, den som känner sig manad. Sen är det ju andra fina grejer, kartell-lampan, en KitchenAid och Wii Fit som ligger högt upp på listan.


101105

Grannen har ett stort antal gånger slängt igen dörren med högsta möjliga smäll och vid varje gång har jag även hört en klirrande systemet-kasse. Hoppas verkligen inte det är fest på gång. Inatt måste jag få sova, iväg och jobba imorn. Har senaste dagarna vaknat upp med huvudvärk och det är inte så mysigt.

Äntligen börjar mitt arbete om Persol bli klart, fastnade ordentligt tidigare idag då en bild vägrade göra som jag ville, men efter telefonassistans på en timme löste det sig. Tackar så mycket, min fina vän :)

Ja, annars då. Ikväll vankas tacomiddag och förslag fanns på att gå all-in och klä ut sig till mexikanare, men tror det lades lite på is. Höhö ;)

Skall även prova på att göra nån Nigella-grej (brittiska matkvinnan) till efterrätt. Köra vaniljglass i mixer tillsammans med kakor, jordnötter, choklad och nåt mer gott till en härlig glassmet. Tror det kommer bli finfint. Dock hade det ju blivit ännu mer finfint om man hade ägt en tjusig bakmaskin i form av Kitchen Aid. Men jag nöjer mig med min lilla matberedare.

101104

Har precis smetat på en ansiktsmask i fejan och hoppas på att det ska råda bot på den oberäkneliga hyn jag fått. Flagnar värre än en fisk på kinderna och resten har bestämt sig att göra precis tvärtom. Förövrigt har jag precis ätit mig illamående på skumtomtar, skyller på mamma som kom på besök och krävde nåt att äta..

Har nu i 3 dagar stirrat mig blind på datorn, mellan varven har det även skapats några väl valda ord och bilder, men nu börjar jag tröttna. Skriver ett arbete om Persol, Persol och deras fina fina bågar, till en början hade jag bestämt mig för att få klart detta redan på någon dag för att slippa sitta sista dagarna och stressa. Men när man bara sitter och stirrar händer inte det. Men jag börjar faktiskt ana ett slutresultat och jag känner mig hyfsat nöjd.

Snygga kändisar i snygga Persolbrillor.


RSS 2.0