Trött

Kan man bli tröttare än såhär? Tror inte det. Är så sjukt jäkla trött. Måste vara ombytet till sommartiden som härjar. Då vi har eget arbete idag så är det ju ingen direkt tid man måste passa, men det gör verkligen mornarna så mycket jobbigare. Ställde klockan på 8 i hopp om att vara klar tio utan att stressa. Låg och halvsov med tvn på till strax efter nio. Sen fick jag masa mig upp. Brukar bli piggare direkt efter jag klivit ur sängen, men inte idag. Inte idag minnsann.

Skall bege mig inom kort (förhoppningsvis) till skolan och dagen kommer bestå av att byta sadlar, slipa lite på min ocklusionsspade (ingen aning om hur det stavas) och lära mig en av synterminalerna på skolan; Visioffice. Kom på att vi har prov på den direkt efter påsklovet. Kul.

Sovrummet

 

När jag ändå var igång med att fota badrummet knäppte jag lite bilder på sovrummet. För tillfället känns det väldigt trivsamt. Gillar speciellt nya fina (och låånga) taklampan och nya fina randiga (syns dock inte på bilden) påslakanen från Ellos. Verkligen ett kap!


Mission: Fult badrum ska bli Fint!

 





















I lördags ägnade vi tid åt vårt förskräckliga badrum. Dumt nog blev det aldrig av att jag knäppte före-bilder, men det kanske var lika bra. Så fult som det var, enligt min mening, så hade det nog inte fastnat på bild ändå. Men såhär blev slutresultatet iaf. Och nu ska resterna, dvs. äckliga duschväggen, äckliga överskåpet och äckliga lampan dumpas på skroten.

Att ställa om till sommartid igår var ju inte speciellt kul. Kände mig supertrött hela dagen. Trots det lyckades jag ändå inte somna på kvällen. Tror jag tittade på klockan nångång vid halv två och då låg jag fortfarande vaken. Sjukt frustrerande.

Jäkla försenade vår

Sitter och tittar på väder på klart.se, och det är verkligen inte nån uppiggande prognos framöver. Snö, snö och regn, kalla temperaturer och alldeles för många moln. Surt. Jag vill ha vår nu. Är sjukt trött på tjocka jackor och stövlar och allt vad det är. Att jag även tappat ena halvan av mina favoritvantar gör ju inte saken bättre. Vill ju inte gå runt med bara en vante heller. Allra helst inga alls.

Tröstar mig nog med att beställa nya billiga jeans som jag hittat på Mandeldesign. Men först borde jag nog rensa igenom garderoben och göra mig av med allt jag inte använder, allt som tar upp onödig plats i vår redan alldeles för liten garderob. Eller egentligen är den kanske inte för liten, men svämmar över gör den iaf. Sen kanske jag skulle slänga upp några auktioner på Tradera som kan betala mina nya jeans. Det vore nåt.

 

Bild Mandeldesign.se


Tummen upp till H&M

Stort plus även till H&M idag. Köpte en skjorta i Täby C förra veckan, den har fått hänga på en galge ända sen dess, men idag när jag funderade på att lämna tillbaks den upptäckte jag även att det var ett stort hål i sömmarna. I måndags blev jag vild och gick loss ordentligt här hemma och slängde det mesta som kom i min väg, även då min stora stora samling kvitton OCH kvittot på skjortan. Jag hatar att lämna tillbaks grejer, känner mig av nån anledning alltid skyldig och ännu skyldigare utan kvitto. Men jag gick med stadiga steg till H&M i lilla Norrtälje och visade upp skjortan och hålet och ursäktade mig att jag råkat slänga kvittot. Hann väl inte ens avsluta meningen innan hon, hur trevligt som helst, "då gör vi en reklamation" och så var det inget mer med det. Om jag inte minns fel betalade jag den med presentkort men nu fick jag pengar tillbaka i handen. Så tummen upp till H&M!

Den var ju ganska fin förstås, den där skjortan. Men nog lika bra ändå. Har alldeles för många liknande i garderoben redan.


100326

Jaha, ja det var ju inte igår.

Beställde i onsdags kväll nya tjusiga påslakan från Ellos efter en misslyckad påslakans-jakt på IKEA på dagen. Och kl. 13 idag fick jag en sms-avi. Snacka om snabba puckar. Ellos, jag är storligen nöjd. Inte bara med den ypperligt snabba leveransen, utan även med mina underbart fina grå-vit-randiga påslakan. Slet upp paketet, beundrade och sedan rakt in i tvättmaskinen. Nu hänger de på tork och jag hoppas på att bädda rent med dem imorn bitti. Ikväll hade förstås varit ännu bättre... Ett stort plus var även att jag med rabattkod fick 40% på hela beställningen. Så nu känner jag mig mäkta nöjd över mina kap. Hoppas bara de är sköna att sova i också.

Bild Ellos.se





Barbapapa


Ja, tänk om man skulle få äga nåt sånt här tjusigt.

Från Bluebox.se

Vakna med The Voice



Sitter och intar frukost framför Vakna med The Voice. Självaste Maria Montazami är på besök. Roande om något. De pratade nyss om hennes jobb med homestyling och hon nämnde att hon nu "har blivit riktigt duktig"... Haha, det tror jag det. Och snart skulle hon få prova på nya "ostkrokar"

"Utan frisco-bröd... känns burgaren naken... exposed... rädd..."

"...fint på bordet... kanske en liten palm, nåt dekorativt"

Hehe :D

M o b i l t e l e f o n

De senaste mobilerna jag har ägt har jag fått "ärva". Fram tills nyligen hade jag inte tanke på att skaffa ny, men när Jonas i nåt sammanhang nämnde att de kanske var dags så har jag blivit besatt. Måste ha  en ny. Och det är faktiskt dags. Knapparna gör inte alltid som jag vill och namn på sms-avsändare försvinner bland annat. Inte helt praktiskt. Var först helt inne på Nokia men nu har det ändrats minnsann...

Bild www.htc.com

 

Silver, svart eller rosa? Fint med rosa, men de kanske man tröttnar på? Men svart är ju lite trist. Och den jag har idag är svart och silver. Äsch, den släpps inte fören slutet på månaden så jag har tid att fundera.

 

Men den rosa är fin :) Ännu bättre om den hade varit lila förstås. Eller varför inte grön? Har nog aldrig sett en grön mobil. Grönt är bäst.


100304

Igår blev det en brakmiddag i form av Mc Donaldskäk. Gott säger jag, magen säger annat. Men men. Till efterrätt blev det Mc Flurry Lion, så god så god. Måste vara en herrans massa år sen jag åt en Mc Flurry sist. Proppmätt och glad blev jag, men det dröjer nog ett bra tag innan det blir Donken igen.

Pratade även med syster igår när hon var inne i nån butik på Medborgarplatsen som säljer JellyBelly-beans. Hg-priset är ju inte att leka med (men å andra sidan väger de väl inte så mycket heller), men 3 hg ska jag få. Smarrigt.


Ääntligen

 

Yees. Äntligen börjar bästaste programmet Desperate Housewives igen. Nu börjar allt bli som vanligt igen :) Även Cougar Town börjar ikväll 21.55, det ska bli spännande också. Dock undrar jag... vad hände med Christine?? Bästaste programmet nr 2.


Bakelibak

Har fullt upp med att baka bröd. Samma goda bröd som förra veckan. Dock glömde jag totalt bort jästen, var t.o.m och handlade tidigare iag, så det fick bli torrjäst. Men jag säger bara en sak.. HATA torrjäst. Vad är det för jävla påhitt egentligen?? Funkar ju inte alls nånstans. Nu står brödet på jäsning och de vill inte växa nånting. Ruttet säger jag bara. Hoppas de funkar att äta sen bara. Annars blir jag ännu surare.

Aaah, så surt. Hata, hata, hata torrjäst.

Om man kanske en gång för alla skulle lära sig hur man faktiskt använder skiten istället för att gissa och misslyckas.

Eller alltid använda färskjäst. Torrjäst är nog inte min grej. Tröstar mig med lite mörk choklad med hallon. Gott.

RSS 2.0