Dumma bil

 

Ååh, jag vill tillbaka till solen, värmen, dricka pina colada och läsa bok. Speciellt idag då allt går emot mig. Skulle iväg lite snabbt och handla tänkte jag, tog bilen till Coop och Ö&B där jag hann fylla en kasse med diverse grejer från det sistnämnda och när jag sen skulle lämna kassen i bilen för att gå in på Coop då vägrar larmdosan till bilen funka??!! Står och trycker och trycker och ändrar vinkel och gör allt möjligt men den vägrade låsa upp biljäveln. Så frustrerande att stå där med en kasse och väska i spöregnet med paraplyet inlåst i bilen. Nåja, hade lite tur då det gick över till lite lättare duggregn när jag tillslut bestämde mig att börja promenera hem. Larmdosan är ett mysterium för sig, fattar inte varför man valt att utforma den på ett sätt som gör att det är omöjligt att överhuvudtaget öppna batteriluckan utan att förstöra hela mojängen. Aargh, jag blev så sur att jag ville gråta en skvätt påväg hem i regnet i alldeles för mycket kläder.

 

Jaja, nu får den stå där på parkeringen i sin ensamhet, rätt åt den när den beter sig som ett barn i trotsåldern.


Hemma igen!

 

Då var vi hemma igen, eller kom hem i söndags kväll men känns inte som att jag börjat landa ordentligt förren nu. Har tvättat oändligt massa tvätt, packat upp väskor och sånt som hör till. Roligare grejer finns det ju.


Näst sista dagen

Idag valde solen att hålla sig undan bortsett från ett fåtal timmar imorse. Men det känns som att det gör detsamma då vi är ganska så brända (mest jonas) och mätta på sol, men det är åtminstone varmt och skönt. Vi har hunnit med en dunderfika på ett café istället och sitter nu vid den så kallade poolbaren där den snälla hotellkvinnan ger oss mera kakor.

 

Bild från Chania. Jag har visst växt några decimenter på semestern. Höhö. Nä, men lär göra om magen då detta har blivit värsta frosseri-semestern. Finns ju så mycket gott. Kaffe med glass och iskaffe har det blivit minst en om dagen och sen får man gratis efterrätt på varenda restaurang.


Uppe bland bergen

Häromdagen, har ingen koll på dagarna alls här (som det ska vara) traskade vi i branta backar upp bland bergen och hittade trevlig restaurang med tjusig utsikt och billig mat. Provade på svärdfisk för första gången, kanske ingen smaksensation, men det funkade.

 

 

 

 


Slappisar

Nu är redan dag 3 snart över, ångesten för att åka hem kommer krypande. Haha nä, än så länge är det lugnt. Men vi har mest hängt i poolen (varvat med små promenader den 20 m korta biten ned till stranden) i brist på ork för äventyr. men håller tummarna för att vi imorgon vågar oss på bussen in till stora staden Chania. Men först ikväll ska vi upp bland bergen för att leta reda på en restaurang som visst ska vara bra. Kameran hänger på så förhoppningsvis blir det fina utsiktsbilder.

 

 

 

 


Framme!

Med drygt 30 grader, strålande sol, fint hotell, supertjusig lägenhet med enorm balkong och stranden runt hörnet lever vi det goda livet just nu. Vill aldrig åka hem...

 

 

 

 

 

 


Resdags

 

Och så var dagen med stor D här, äntligen får vi bege oss av för lite semester. Känns bra efter en annars semesterlös sommar för min del. Igår var det full rulle hela dagen med bröllop (vars matrester vi snart ska sätta i oss) så idag är man ganska så slut och virrig i huvudet. Hoppas verkligen inte vi glömmer något viktigt, men som det känns nu så är det nog lätt hänt...


110815

 

Måndagar är ju alltid nåt speciellt, eller snarare inte alls. Full rulle på jobbet med alldeles för mycket att göra med alldeles för lite ork. Längtar efter allra bästa glassen ovan som enligt Metro skall komma tillbaka. Kollade på ICA i helgen, men icke. Den skulle sitta fint en kväll som denna.





110814

 

Fortsätter nedräkningen...

 

Har väldigt ont i sätesmusklerna efter att ha suttit på cykeln för första gången i år. Men det har blivit trevliga turer och även en fikapicknick hos mamma där vi försökte oss på att spela badminton. Gick inge vidare då det blåste ganska ordentligt. Men det kändes bra att försöka klämma ur det sista ur sommaren.


Nedräkningen har börjat

 

Har börjat packa lite smått, eller mer "samlat ihop" sånt som ska med. Väskan får nog inte komma ned från vinden fören nästa vecka. Men snart bär det av och ingen längtar mer än jag. Jösses vad skönt det ska bli.


Frukost

 

Mannagrynsgröt med kokos, linfrö, solrosfrön, hallon och mjölk. Helt okej även om mjölken började skära sig lite mysigt... Ledig dag idag, ska ägnas åt att vika tvätt, handla mat, baka bröd och sådant trevligt. Men förhoppningsvis picknickmiddag på det också.


RSS 2.0