120331

 

Häromdagen bokades det resa lite spontant sådär, gick inte att motstå när man kunde komma billigt undan. Känns lägligt med en ljusglimt i mitt mörker... Behöver nåt att se fram emot.


Sixten & Ulrika Eleonora

 

Här är våra nya kompisar, Sixten och Ulrika Eleonora. De ska få hänga på väggen ovanför sängen. Tror det kommer att bli finfint.


Lyxfika

Igår var jag på utbildning med jobbet hela långa dagen. Det bjöds på frulle, lunch och lyxeftermiddagsfika. Tappade hakan litegrann när vi kom till denna lyxfika, höjdpunkten på hela dagen. Resten av dagen var väl också ganska intressant.

 


Redo för påsk

 

Nu har påskpyntet och påskriset kommit på plats. Påskriset fixade jag ju iofs redan förra veckan men idag kompletterades det med pynt i köket, där jag tillbringat större delen av dagen med att städa. Väldigt trevlig sysselsättning en en ledig dag...


Väggklocka



Igår spikade jag upp denna förtjusande klocka på väggen. Gillar att den har en riktig pendel som rör sig i sidled.

Nya glasen

 

 

Nu har nya glasen kommit, fotade dem som hastigast med mobilen nångång förra veckan. Lagerhaus, som vi beställde ifrån, skickade även med choklad till mig :) Sånt uppskattas tycker jag.


Våren

 

Temperaturen stiger sakta men säkert på balkongen. Undra om jag ska våga mig ut lite senare idag. Kanske kan frisk luft och d-vitaminer råda bot på min ständigt snörvlande näsa, hosta och huvudvärk.


Nya glas på g

 

Efter att vi fått ny diskmaskin, som jag inte riktigt kommit överrens med, så har det varit lite klurigt att få till det där med glasen vid disk. Våra stora IKEA-glas är för höga för att få plats på ett bra sätt i maskinen plus att våra mindre, också IKEA, glas med tryckt mönster inte längre har så mycket mönster kvar. Därför har vi ett tag varit inne på att byta ut dem och nu när Lagerhaus kör med 30% på alla glas slog vi till på dessa ovan. De verkar vara i lagom mellanstorlek, förhoppningsvis kommer de överrens med diskmaskinen och bra att de har ett mönster som inte kan nötas bort. Har ju inte sett dem på riktigt än men håller tummarna för att de är precis så fina som de ser ut att vara.


Influensan

Är inne på min fjärde sjukdag nu och har tröttnat rejält. Det som började med lite halsont i onsdags kväll slutade med att jag nu hunnit pricka in alla symptom på influensan, ett symptom i taget. Istället för att allt ska komma på en gång och lika snabbt vara över igen har det blivit väldigt utdraget. Läste senast i början i veckan att det varit rekordmånga som insjuknat i influensa och jag tyckte det var så konstigt för jag hade minsann inte hört en enda som varit sjuk. Men tji fick jag.

 

Nåja, här kommer lite bilder från våran tidiga söndagspromenad förra veckan.

 

 

 


Paprikabebis

 

Är alltid lika fascinerad av de små paprikabebisarna som finns inuti paprikorna ibland. Den här är hittils den mest avancerade jag sett. Stor var den också...

 


RSS 2.0