Converse

En tidig födelsedagspresent till mig... Inte helt klart om den är från mig själv eller om herr sambo tänkt stå för dem. Nöjd är jag iaf, säljaren tipsade även om att lägga i en halv skinnsula för att få bättre stöd för hälen. Mina fötter kommer må finfint efter alla år med för platta skor.



Nykomling i familjen

Nu har vi blivit med kamera. Eller ja, har vi tur kommer den imorgon annars i början på nästa vecka. Men jag känner på mig att vi kommer få en fin framtid tillsammans.

110409

 


Knäppaste katten på frukostbrickan hemma hos mamma imorse. Hann precis fånga henne på bild innan hon sprang iväg på annat äventyr, som hon alltid gör när kameran kommer fram.

Sov över hos mamsen inatt då min andra halva är bortrest över helgen. Men jag tror inte jag var nå vidare trevligt sällskap då jag först somnade innan klockan slagit tio igårkväll och sen väckte henne imorse innan halv åtta...

För övrigt tror jag denna dag har varit den längsta i hela mitt liv, minuterna kryper fram i snigelfart. Och då har jag t.o.m sovit några timmar mitt på dagen. Jösses. Då min egna kock, som sagt lämnat mig över helgen, fick det bli en 10-kronors-pizza från Willys till middag och snart ska jag festa loss på en Ben & Jerry's. Sen får jag väl fortsätta räkna minuterna tills inatt då jag ska agera fylletaxi.



RSS 2.0