110928

 

 

Dåliga bilder då kameralinsen på min mobil har blivit jätterepig trots min försiktighet och virkade fodral. Men ändå snabbare och smidigare än att dra fram systemis. Jaja, förra veckans IKEA-besök resulterade i ny matta och impulsköp av lack-hyllor som nu sitter längs väggen bakom soffan. Snälla mamma hjälpte oss i helgen att få dem på plats. Betongväggar är inte att leka med, vilket vi upptäckte liksom mitt i själva arbetet, så vi gasade iväg till Rusta sådär runt 17-18 på lördagskvällen och slog till på en slagborr. Så nu kan vi borra överallt vi vill.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe i temugg och funderar på vad jag ska ägna mig åt denna lediga onsdag. Min sista lediga onsdag innan jag ökar på min arbetstid på jobbet i nästa vecka. Har ju varit perfekt tidigare med en extra ledig dag mitt i veckan då jag har kunnat göra sånt som man inte gärna gör på helgen, typ tvätt och städ. Men mer jobb = mer lön, jag är nöjd!


Världens bästa plagg?

Bild från H&M

 

Hur har jag kunnat missa de här? Världens mysigaste morgonrock med ulligt foder från H&M. Tillbringar typ större delen av min vakna tid under min filt med liknande ullfoder. Eller ja, för det mesta somnar jag på två röda efter att ha lagt mig tillrätta med filten i soffan. En sådan morgonrock är ett måste, kan inte bli annat än bra. Dock känns 399 spänn lite saftigt just nu.


Rolling in the deep



Sötaste ungen. Bästa låten.

RSS 2.0