110727

 

 

Har slagit till på ett par nya solbrillor, efter velande hit och dit blev det guldiga aviators med brunt tonat glas och jag är supernöjd. Dessutom hämtade jag bland annat ut en ny bikini igår på posten. En galen orange sjuttiotalsbikini... men den fungerade fint och nu är det bara brännan som fattas. Håller tummarna för att vädret är på min sida idag då jag är ledig och hoppas på att kunna bättra på just brännan. Har nog aldrig varit så här blek den här tiden på året förrut, åtminstone var det väldigt längesen. Brun-utan-sol är jag för lat för i vanliga fall, men häromveckan skämdes jag såpass över mina likbleka fötter så de var tvungen att få sig en omgång.



Söndagslarv

 

En finurlig larv vi stötte på och bara var tvungen att känna på. Den kändes precis som en sån där mjuk och sladdrig godislarv och var inte alls hård som den ser ut att vara.


Mera bilder

 

 

 

 

 

 


Goda grejer...


- Fina hjärtsmörgåsar till frulle nån dag förra veckan.
- Och supergod cheesecake som fredagens spelkväll bjöd på.

Strutspremiär

 

Igår hade vi strutspremiär på tallriken. Det är den där lilla köttiga biten högst upp till höger. Struts både ser ut som kött och smakar som kött. Minns iofs inte riktigt hur kött smakar, men det är så jag föreställer att kött smakar.

 

Lite makabert att ha inlägg efter varann med bilder där strutsen först lever och se ligger på tallriken. Jaja.


Struts- och kalkonfarm

Efter besöket på en struts- och kalkonfarm vill jag nu äga en egen struts. Mycket fina och faschinerade djur.

 



110707

Har precis käkat frulle på balkan och funderar på vad jag kan göra för att bli frisk. Detta är tredje dagen hemma den här veckan och nu börjar jag bli less på att kraxa som en kråka, slemhosta så det gör ont och missbruka alvedon. Imorn och i helgen blir det jobb för hela slanten och då har jag inte tid att vara sjuk. Så nu får det vara nog. När jag tänker tillbaka känns det som att jag typ vartannat år får en långvarig förkylning på just sommaren. Märkligt. Men det är också de enda gångerna jag blir sjuk, tack och lov.

 

Lite svammeltext så här på förmiddagen... Har införskaffat nya böcker också, kan inte riktigt bestämma mig vilken jag ska börja med och vilka jag ska spara till semestern i augusti.

 

 


Just Dance 2

 

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Har varit sjuk i en vecka nu, men tvingade mig själv till jobbet några av dagarna. Kanske inte det smartaste. Jag måste ha dragit på mig 2 olika förkylningar på raken då det började med feber och halsont, men övergick sen till en annan sorts halsont, täppt näsa och en kraxig röst. Nu är det dags att bli frisk tycker jag. Måste ju prova mitt nya spel. Men idag har jag fått stränga order om att vila och inte röra mig ur fläcken. Hur det nu ska gå till med diskberg i köket och tvätt som ska tvättas och vikas.

 

Nä, om man skulle ta och rota fram virkgrejerna och fortsätta på den där mormorsfilten.


Stor och liten

Vid senaste Uppsala-besöket svängde vi även förbi Iittala Outlet i Örsundsbro, där dessa två söta espresso-kopparna fick följa med hem. Inne på IKEA blev Jonas köpgalen och ville köpa det mesta, och det slutade med att vi kom hem med bl.a. en espressobryggare. Har man en espressobryggare måste man ha espresso-koppar, därav köpet av dessa tjusiga från Filippa K. Om inte annat matchar de dem stora :)

 


Nya converse

 

Har införskaffat nya skor som jag inte hunnit använda än. Storleken var lite märklig, slutade med att jag nu äger onaturligt långa skor. Men med nån sula ska det väl bli bra. Vem ser egentligen om jag har ovanligt långa fötter? Fina är de iaf :)


RSS 2.0