Måndag hela veckan

Känns ju som alldeles nyss det var måndag, veckan som varit rusade på i ordentlig fart. Helgen bestod av lite depp pga av ett Nej, trots 2 arbetsintervjuer, för en tjänst, en arbetstjänst som hade varit alldeles perfekt på alla sätt och vis. Men men, med lite nya tag kanske saker och ting kan ordna sig iaf.

Har även under de senaste dagarna utvecklat halsont. Att byta lakan i sängen igår blev ett helvete, allt damm som yrde omkring och promt skulle ned i halsen vid inandning brände till ordentligt. Knaprar halstabletter utan resultat. Orkar inte med det här. Tror att jag senast förra veckan sa att jag aldrig blir sjuk, och nu får man tillbaks för det.

Idag i skolan har jag borrat i glas med en manuell borrmaskin vid namn LessStress. Inte speciellt passande namn då det var allt annat än mindre stressande att sitta och måtta in hål med hjälp av x- och y-kordinater. Ganska klurigt med jag fick tillsist kläm på det och det var nästan lite roligt. Har dock inte monterat ihop bågen än så det ska ju bli spännande att se om cylinderaxlarna hamnat rätt.

110131

 

Fick min nya mobil förra veckan och jag är så sjukt jäkla nöjd. Finns nog inte en enda sak jag vill ändra på, möjligen den brungråa färgen men jag börjar vänja mig vid den nu (hellre brun än vit, som  är den andra färgen den finns i). Har dessutom virkat ihop ett litet fiffigt fodral för att skydda min nya käraste ägodel.


HTC Desire

Bild från www.htc.com


Gjorde ett litet impulsköp häromdagen. Ledsnade totalt på min nuvarande mobil, eller jag tycker väldigt mycket om den förutom att det har blivit så otrooligt seg. Så nu har jag investerat i en ny. Hittade dessutom ett kanonbra och billigt abonnemang med csn-kortet så nu kommer räkningarna bli mycket billigare än tidigare. Vilket ju är bra, men det sved lite att köpa telefonen kontant.

 

Men nu vill jag ha den på en gång, tror dock inte den behagar sig dyka upp fören i slutet på nästa vecka.

 


It's so fluffy I'm gonna die!

Kollade på Despicable Me igår och det var helt klart den roligaste filmen på länge!




110118

Jaha. Är inne på min tredje vecka med hemmastudier. Under dessa veckor ska vi alltså knåpa ihop ett projektarbete och jo, det har väl gått hyfsat får jag väl ändå säga. Eller det har varit lite varannan-dag-effektivt. Igår fick jag en hel del gjort men idag känns det bara Näää... Och sen att nått konstigt båtmotorsljud (?) härjar runt i huset och gallskrik från barn gör inte saken bättre.

Lyckades få bort julgardinerna igår för övrigt, men annars går det riktigt segt med julrensningen. Har massa kartonger ståendes i vardagsrummet som väntar på att bli fyllda med julprylar och granen ska vi inte ens tala om. Det är med blandade känslor jag säger att i eftermiddag måste den bort! Den är ju så fin :) Och hörnet kommer bli så tomt utan den. Jaja.

Som ett sista minne, en kass bild med webkameran.


Imorn händer det nåt mycket spännande och nervöst och alla måste hålla alla tummar för mig!


110105

Under dessa drygt 2,5 veckor (trodde faktiskt att det var ännu längre) jag inte skrivit något har jag jobbat på Åhléns och Synsam, pluggat, firat jul med massa julkäk och julgodis på både julafton, juldagen och annandagen, fått jättefina paket, åkt två vändor till IKEA varav den ena gången bilen blev så proppfull att vi knappt fick plats själva på vägen hem, köpt ny fin tv, fixat, städat och gjort om i lägenheten nonstop från morgon till sen kväll (som ju har givit ett fint resultat), matat ankor nere vid ån och nästan orsakat ankdöd pga lite för stora och hårda brödbitar, fått finbesök i form av en katt, kollat allra sista avsnitten av Lost, firat nyårsafton med 3-rättersmiddag där huvudrätten bestod av ankbröst (något jag nog aldrig kommer att äta igen, smaken var inte äcklig, den påminde bara otroligt mycket om kött, kött som jag inte ätit på drygt 10 år), sällskapsspelat, tittat på en hel del bra filmer, tittat på gårdagens solförmörkelse... och... Nä, det där var nog allt jag kommer på just nu.

RSS 2.0