Ett jätte vardagsdags grattis till mig!

Idag är tentan gjord. Ocklusionsspaden är färdigslipad. Kan äntligen pusta ut när det gäller skolan. Sista dagen imorn, sen väntar 6 veckors praktik. Yeey.

Nu väntar jag på födelsedagssällskap. Om nån mot förmodan skulle vilja köpa en present till mig, köp ett par sådana här... Strl 38. (US 7/UK 5) Tack tack!

Ett par i vanlig röd färg fungerar också fint såklart. Men denna hallonröda färg ligger mig varmt om hjärtat minnsann.

Och just det. Ett jättegrattis till mig på min födelsedag!

Plugg

Nä, nu tror jag inte jag orkar mer. Tenta står på schemat imorn. Det jag läser ikväll kommer säkerligen ändå inte fastna tills imorn, så nu, eller åtminstone snart, får det vara nog. Förhoppningsvis går det finfint iaf. Ser fram emot att inte behöva ha virus, bakterier och svampar på hjärnan något mer. Imorn är det födelsedag som gäller! Men det slutar säkert med migrän ändå. Men snälla mor lovade komma över med bakelser och massage, det om något borde ta bort värken. Jonas stoora (har inte sett den än, men det låter stort) födelsedagspresent kommer nog också lätta på trycket, så att säga.

I helgen vankas kalas. Syster verkar ha stora planer på födelsedagsfikat. Skönt att ha nån som fixar allt. Synd bara att jag inte kunde få städhjälp i present också. Ser inte fram emot storstädningen som måste göras inför helgen... Kan man köpa nånstans?

Gröna kycklingar

Påsken är över, men påskpyntet (det lilla vi hade) är fortfarande framme. Den här illgröna kycklingen låg tillsammans med en likadan kompis i påskägget jag fick från mamma. Hittade ingen vettig plats för dem, så de fick bosätta sig i varsin ljusstake. Kanske inte så värst tjusgt, men men. De lyser åtminstone upp köket med sin nästan neongröna färg. Förstod inte riktigt tanken med den färgen, jag har då aldrig sett en grön kyckling. Men det kanske bara är jag.

Dagen hittills har bestått av plugg, plugg, disk, nagellacksmålning, ett avsnitt Solsidan, lunch (varma koppen med tomat och basilika, i själva verket smakade den fisk) och nu mer plugg.

 

Nä. Om man skulle ta och återgå till att läsa om alla dessa virus och bakterier. Yeey.


Kartell

Hade jag haft en tusenlapp över, hade jag spenderat den på ett alldeles förträffligt tjusigt skåp ifrån Kartell. Den låga varianten hade passat förträffligt bra i vår hall.

Numera är ett hörn tillägnat en framtida Componibili, som den så fint heter.




Kan dock tänka mig en Bourgie också. Eller varför inte en FL/Y...

Nu tar jag paus ifrån Kvalitetsnorm-plugget och lagar våfflor till middag.

Plugg

Sitter och finurlar med den så kallade kvalitetsnormen inom synvård. Känns sådär lagom spännande för tillfället.

Har ont i munnen också. Då jag skall bege mig till käftis (tandläkarn) på fredag, för första gången på 3 år (!), har jag borstat mycket ordentligt den senaste tiden. Har varit extra noga med tandtråd, tungskrapa,  munskölj, flourtabletter och allt vad det är så börjar jag känna mig rätt mörbultad i munnen. Men hoppas det ger resultat. Har inte råd med hål...

Lägger hellre de pengarna på annat ju. Nya skor, t.ex

Födelsedagen närmar sig...

... med stormsteg. Jag håller på att krumelura på vad jag önskar mig, men jag måste säga att det har varit bra klurigt i år. Men den tjusiga spegeln ovan, eller ramen som det faktiskt är, vill jag väldigt gärna ha. Någon?! Från IKEA kommer den hur som helst. Har redan hittat den perfekta platsen för den. Nämligen övanför byrån i sovrummet. Som jag förövrigt röjde om ordentligt på sent igår kväll. Fick nån städ-energi och röjde runt i sovrummet. Kände mig innan läggdags himla nöjd. Flera påsar fyllda med sopor och flera påsar med sånt som skulle upp på vinden. Så dagen idag var planerad för några vändor upp på vinden, några vändor till sopprummet samt en vända till återvinningscentralen. Men det fick snabbt ändras då jag blev inringd för jobb. Pengar är bra.


Gjorde en otrevlig upptäckt imorse när jag skulle bestämma skor för arbetsdagen. Plockade fram mina sprillans nya oanvända sneackers ur garderoben, köpta på rea i höstas och testade den ena på foten (hade aldrig provat dem tidigare). Tyckte den kändes lite trång men ändå helt okej. Så tittade jag på trycket i skon och ser att det faktiskt är ett par 37or och inte 38or som jag hela tiden trott. Ska även uppmärksamma att jag faktiskt köpte ett par 37or först av misstag och sedan bytte dem till ett par 38or för att de andra var för små. Minns tydligt att det var en som jobbade där som hjälpte mig att plocka fram rätt storlek, åtminstone rätt storlek på prislappen. Efter några vändor i lägenheten med skon på kändes den ena skon okej, men kom tillsist på att det kanske var bäst att prova sko nr två. Den var supertrång. Skit. Mätte de med sulorna mot varandra och det syns en tydlig skillnad. Skit skit. Så nu har jag alltså en felmärkt lagom sko och en rättmärkt men för liten sko. Så himla surt. Fattar inte hur det gått till och varför jag inte märkt detta tidigare. Nu går det ju knappast att göra nåt åt saken utan lappar och kvitto. Så nu måste jag inom snar framtid skaffa mig ett par nya för pengar jag inte har. Kanske skulle önska mig i present? Någon?

Fåglar

 

Bara för att den är så fin... 49 kr på IKEA, jag vill ha. Jag ska ha.


RSS 2.0