Vardagsrummet

 
Sisådär 2 månader efter att vi kom på att vardagsrummet skulle göras om, är det väl mer eller mindre färdigt nu. Ett nytt soffbord står dock fortfarande på inköpslistan... Jag var först inne på ett soffbord gjort av lastpallar, vi har t.o.m några hemsläpade pallar uppe på vinden men den planen höll inte pga platsbrist. Jag har istället fått upp ögonen för ett runt, lite mindre bord på Mio, så vi får se hur det blir med det.
 

Vår julkokbok

Julen närmar sig med stormsteg, kan inte förstå att halva november snart har gått. På tal om jul så skulle det vara trevligt att få ha denna fina kokbok i min ägo när det blir dags för allt julbak och sillinläggning osv. (önsketänka kan man ju göra).
 
Den vanliga Vår kokbok har vi redan och den används flitigt här hemma. Eller det är åtminstone den som står och samlar minst damm, om man säger så.
 

Drömkåken

 
Förra veckan blev det en tripp till det fantastiskt fina caféet med det passande namnet Drömkåken. Åt en jättegod grillad focaccia med kycklingröra och en kladdkaka fullproppad med Polly till efterätt. Jag blev så galet mätt att det var jobbigt att knäppa igen jackan och vi mer eller mindre rullade därifrån kändes det som men inte hindrar det mig från att vilja åka dit igen, är väldigt sugen på att testa resten av alla tårtor och kakor och mackor...

RSS 2.0