Resplaner

 

Samos 2010, Jonas kikar ut över stupet.

 

Väntar på klartecken... förhoppningsvis har vi resan bokad och klar till helgen. Började räkna hur lång tid det är kvar tills vi planerat åka och fick en chock när det visade sig vara 3 månader... räknar man tillbaka 3 månader hamnar vi i februari och vinter! Jag vill ju åka nuu...


Fler Examens-bilder...

Stora klassen...

 

Blommor, Examens-bevis och så fick jag ett bokstipendie för "bästa resultat i kliniska studier". Yeey! Ingen smickrande bild dock, ser ju ut att vara max en meter lång. Märkligt.

 

Min bästa!

 

Och så lite utsikt innan middagen...


110516

 

Det var ju faktiskt ett litet tag sedan nu som jag fyllde år. Jag har ju hunnit bli 23 år och nästan 1 månad. Men jag kom på att jag inte lagt upp en bild på underbaraste tårtan som bästa systern bakat åt mig. Urtjusig och god!


110515

Just det, i fredags kväll kikade vi på denna grymma konsertfilm med Lady Gaga. Hon är ju verkligen något utöver det vanliga om man säger så.

 


110514

 

Drömmer mig tillbaka till en av de alla förrätterna vi hade på examensmiddagen. Rödbeta, chévre, honung och valnötter är en riktigt jäkla bra kombination. Skall tillagas här hemma snarast.


110512

 

Äntligen har vi fastnat på en och samma bild där vi båda lyckats se normala ut.


110505

Denna vecka har bestått av och kommer att bestå av jobb, 3 dagars skola och helgjobb. Nästa vecka är min studenttid över då jag tar examen och kan titulera mig optometritekniker. Galet hur fort 2 år kan gå. Och jag som inte ens har mina examenskläder klara... skit också!

Hoppas på fina examenspresenter ;)

RSS 2.0