Gårdagen

Gårdagen spenderades med mor och syster inne i stora staden, mycket trevligt. Först knatade vi runt i ett fåtal affärer, trodde verkligen inte att det skulle vara så pass mycket folk som det faktiskt var. Smockat, med andra ord. Sen vid Sergels torg, eller typ ovanför vid Kulturhuset var det en slags marknad med mat o grejar från massa olika länder.
      Vi smakade på marmelader och chutney's och ostar. Sen fanns de massa kakor, strudlar, nötter av alla dess slag, nå slags våfflor, kebab och bröd. Ja lite allt möjligt. Självklart var man ju döhungrig också så man ville ju ha av allting. Dock var det mesta ganska dyrt.
      Vi hitta ett jättestånd med jättegodisar (typ fudge och nougat), 25:-/hg. En godis vägde typ ett hekto. Så vi köpte iaf 2 st och delade på. Mycket goda men så väldans sockriga och söta. Mica köpte en jättebit soft nougat för 52 spänn. Saftigt. Dyrt alltså, den var inte så saftig. Men god. Hon gick och knapra på den hela dagen.
      Sen satte vi oss i Kungsträdgården en stund. Massa folk och massa barn. Barn med dyra kläder. Jösses alltså. Så onödigt, eller självklart får man klä sina småttingar hur man vill, men jag kommer absolut inte göra det.
      Efter det var vi till syrrans jobb och kollade lite nu efter ombygget. Spännande. Sedan etade upp en malaysisk restaurang och käkade mycket god mat. Sen klurade vi på vad vi skulle göra därnäst, det fick bli ett spontanbesök på biografen. Slumdog Millionaire, har ju redan sett den men inte mamma och Mica. Mycket bra film.
      Trevlig dag, dock slutade den med huvudvärk. Inte speciellt ovanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0