Nu är det jul...

... Eller snart iaf. Eller om 3 månader. Kanske inte är så snart egentligen. Men jag slängde iväg en jättebeställning av julgrejer i helgen, hade lite julkänslor av någon anledning. Beställde från Jotex, de har mycket fint tycker jag. Beställde bland annat julgardiner till vardagsrummet och sovrummet, julgransmatta, 2 st rätt fula påslakansset med julmotiv (att de kosta under 100-lappen tillsammans gjorde att jag inte kunde låta bli), julpapper, stearinljus i juliga färger och så blev det säkert mera, som jag inte minns.

Sen fattas bara granen. Måste hitta en fin plastgran. Här ska det inte dras in en massa barr och kryp inte. Nä, plast ska det vara. Höhö. Dock är det ganska ovanligt med fina plastgranar. Hmm, vi får se hur det går. Kanske iaf bara 2 månader kvar tills granköp? Eller..? När börjar såna säljas? När vi var på Rusta i helgen hade de kört igång med hela julspektaklet med julgranskulor och grejer. Liite för tidigt, det tycker även jag.

 

Bilder från www.jotex.se

 

Har beställt de röda veporna till höger, dock enfärgade istället för de med stjärnor. Kändes som att det skulle bli för mycket annars. Men julgransmattan fick det bli med en stjärna på. Det kändes mer okej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0