Värsta film/svull-helgen

Denna helg har sprungit förbi utan att egentligen gjort något. Bara massa film och chips och godis och läsk och ja, listan kan göras lång. Jobbade iofs i lördags. Så lite nytta har blivit gjort. Likaså lite undanröjning här hemma. Saker har fått en ny plats uppe på vinden istället för att stå och skräpa i lägenheten. Efter en sådan röjning känner man sig alltid lite extra nöjd med sig själv.

Hur som helst. Film har vi sett. Män som hatar kvinnor, Fanboys och The haunting in Connecticut, för att vara exakt. Den första var riktigt bra men riktigt vidrig till och från, den andra... mja, somnade ju efter en kvart. Den var tydligen inte så bra, har jag fått höra efteråt. Och den sista... oj uj. Den var nästan för läskig för min smak. Fast den var riktigt bra, tycker jag. Men usch. Ska inte se skräckfilmer. Tur ändå att vi såg den på morgonen.

Igår kväll invigde vi, på tal om något helt annat, terassvärmaren ute på balkan. Inlindad i filtar med tända ljus satt vi och mös till regnets smattrande. Härligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0